Suosituimmat

Tilaus- ja toimitusehdot

1. Maksutapa

Tilauksen voi maksaa joko verkkomaksulla tai postiennakolla.

2. Toimitusaika

Tilaukset toimitetaan maksun saatuamme tai postiennakolla 1-4 arkipäivässä koko  Suomeen. Mahdollisista poikkeavista toimitusajoista tiedotamme tilauksen saatuamme. Nopeimmin tuotteet lähtevät tilisiirrolla kun tilaaja lähettää verkkomaksusta kopion sähköpostilla. Näin tuotteet lähtevät yleensä samana tai seuraavana päivänä. Mikäli maksusta ei lähetetä kopiota, tuotteet lähtevät heti kun maksettu summa näkyy tilillämme.

3. Toimituskulut

Lähetyksiin lisätään aina toimituskulut: postilähetys Suomeen paketin koosta ja painosta riippumatta 8.90€ ja mahdollinen postiennakkolisä +9.95 €, mikäli tilausta ei makseta samantien verkkopankissa. Tuotteita voi tulla noutamaan myös suoraan verstaalta. Soita ja varmista miten olemme paikalla osoitteessa Karjatanhuanpolku 24 00920 Hki. GSM 0503681237.

4. Palautusehdot

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Tuote on aina palautettava alkuperäispakkauksessa. Emme korvaa tuotteen hintaa, mikäli tuotepakkaus on avattu. Jos tuote on viallinen, palauta se siinä kunnossa kuin se oli vastaanottaessa. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota ensin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

5. Erimielisyydet

Erimielisyydet ratkotaan yhteistyössä kuluttajaviranomaisten kanssa.