E - näistä harmaita hiuksia

Idea: Yritä irrottaa kolme osaa toisistaan ja sitten vielä laittaa ne myös takaisin. Hyvin omituinen, miltei mahdoton älypeli. Vaikeusaste E.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 15,20 €
Alennus:

Yritä saada kaksi rengasta auki ja irti kehikosta ja sitten ne pitäisi saada vielä takaisinkin. Tässä on todella ärsyttävä pulma.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 14,99 €
Alennus:

Idea: Irrota rengas tuplatähdestä ja laita se takaisin. Helixin on suunnitellut Akio Yamamoto. Erittäin työläs ja vaikea. Vaikeustaso E.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 15,43 €
Alennus:

Idea: Yritä pujotella rengas irti ja sitten takaisin. Pituus on (ilman narua) n. 14 cm. Materiaalit ovat pyökki ja naru. Ratkaisuohjeen saa pyytämällä sähköpostitse veloituksetta. Vaikeusaste E.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 22,32 €
Alennus:

Idea: Yritä irrottaa ankkurit toisistaan. Sen jälkeen voit yrittää saada ne takaisin kiinni. Harvoin on yksikin ankkuri näin hyvin jumissa, mutta tässäpä on vielä kolme. Vaikeusaste E.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 13,26 €
Alennus:

Idea: Yritä ottaa peräti 51 palaa irti ja sen jälkeen yritä kasata Kummisetä 2 uudelleen. Tämä jättiläinen on todella työläs ja hyvin hankala tapaus. Siitä on vaikea päästä eroon jos se tulee käymään. Vaikeusaste E.

Hinta: 40,54 €
Alennettu hinta:
Myyntihinta: 28,37 €
Alennus: -12,17 €

Idea: Pura lukko ja sitten vielä takaisin. Huh huh, hankalaa. Taso E.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 18,60 €
Alennus:

Tässä on lätkäfanin suosikki! Irrota Selänteen numerosta 8 sisällä olevat renkaat ja sitten takaisin. Maalin tekeminenkin on helpompaa. Taso E.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 27,28 €
Alennus:

Idea: Yritä irrottaa metallirengas narusta ja pujota se myös takaisin. Ensi näkemältä voisi väittää, että tuo ei todellakaan ole mahdollista. Vaikeusaste E.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 11,16 €
Alennus:

Idea: Pura nyrkki osiin. Siinä ei kestä minuuttia pitempään. Kasaaminen onkin sitten aivan toinen juttu. Peräti 33 palaa pitäisi saada yhteen ja oikeaan järjestykseen. Tätä emme suosittele kenellekään. Vaikeustaso E.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 13,19 €
Alennus:

TARJOUS! Idea: Yritä saada sarvet irti ja saada ne vielä takaisin. Poroerottelukin on paljon helpompaa kuin näiden sarvien irrotus. Lähes mahdoton saada edestakaisin. Vaikeusaste E.

Hinta: 17,36 €
Alennettu hinta:
Myyntihinta: 15,00 €
Alennus: -2,36 €

Idea: Sekoita kuution värit ja yritä saada ne takaisin alkuperäiseen asentoon. Nyt klassikon rinnalla on jopa 5 sivuinen kuutio niille, jotka ovat suoriutuneet vanhasta 3x3x3 ja 4x4x4 kuutioista. Vaikeusaste E.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 30,38 €
Alennus:

Idea: Pura palat ja yritä kasata Timantti uudelleen niin, että ulkopintaan muodostuu shakkiruudukko. Tämä pulma on erittäin haastava. Paloja on peräti 33 kpl. Se sopii hyvin varsinkin niille, jotka luulevat itsestään liikoja. Vaikeusaste E.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 23,56 €
Alennus:

Idea: Yritä irrottaa kuusi palaa toisistaan ja kasata ne takaisin. Kunpa nyt saisi edes palat irti, vaikka ne liikkuvat. Tämä älypeli on Vesa Timosen vaikein nyrkki. Vaikeusaste E.

Hinta: 28,52 €
Alennettu hinta:
Myyntihinta: 23,00 €
Alennus: -5,52 €

Idea: Yritä irrottaa torvet toisistaan ja sitten vielä saada ne myös takaisin. Tämä pulma ei sovi ihan tavallisille torveloille, vaan vaatii todellista taitoa. Vaikeusaste E.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 17,36 €
Alennus:

Idea: Yritä järjestellä puupalat laatikkoon siten, että yläpinta on aivan tasainen. Pulma on erittäin työläs. Materiaali on puu. Koko:13 cm x 13 cm x 4 cm. Vaikeusaste E.

Hinta: 35,96 €
Alennettu hinta:
Myyntihinta: 22,00 €
Alennus: -13,96 €